Marci

Scut motor Volkswagen Polo

Scut motor Volkswagen Polo

Scut metalic Volkswagen Polo 2002-

Mai multe detalii


385 ron TVA inclus

1 produs în stoc


Scut motor metalic confectionat din tabla de otel cu o grosime de 2-2,5-3,mm, protectie anticoroziva, vopsit in camp electrostatic.

Scutul motor se livreaza impreuna cu suruburi, piulite, cleme si toate accesoriile pentru  montare si nu necesita modificari ulterioare pentru aputea fi montat pe masina.

 De asemnea, scutul este perfect adaptat masinii dumneavoastra, montarea fiind extrem de facila intrucat toate spatiile de prindere sunt deja aplicate de catre fabricantul vehiculului pe caroserie.

Scutul are rolul de a proteja partea de dedesubt a masini, baia de ulei si cutia de viteze, insa si restul elementelor si accesoriilor supuse factorilor externi care ar putea pune in pericol siguranta masinii dvs.

Scut auto metalic disponibil pentru motoarele diesel cat si benzina, cutie manuala sau automata.

Scutul motor  acopera atat motorul cat si cutia de viteze, are fereastra de vizitare la la motor, schimbul de ulei putandu-se face fara ca el sa fie demontat.

Toate produsele comercializate de firma noastra sunt noi si au certificate de garantie si declaratie de conformitate, ele respectand intocmai specificatiile tehnice ale prodicatorilor.

Nu sunt comentarii ale clientilor momentan.

Doar utilizatorii inregistrati pot posta comentarii noi

Cos  

(gol)

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii. Accept cookie-uri